Sommerlejr 2020 - AFLYST


27. april 2020


Regeringens seneste udmelding omkring større forsamlinger er: at de tidligst et par dage før 10. maj 2020 vil annoncere om større forsamlinger derefter kan mødes. Der er lagt op til at nuværende begrænsning på 10 personer forlænges, hvis ikke danskerne sørger for at overholde reglerne. Senest er der således indført midlertidigt opholdsforbud på Islands Brygge og Rømø. Der er altså betydelig usikkerhed omkring tilladelse til at vi reelt kan afholde sommerlejren.

Glamsdalens Idrætsefterskole rykker endvidere for svar på om vi ønsker at afholde sommerlejr og har sat en frist til den 1. maj 2020.

Derudover er det bestyrelsens holdning at SKIF.DK ikke skal være med til at forcere udbredelsen af Covid-19 i DK, og at vi som organisation bærer et stort ansvar ved at afholde en lejr, hvor unge og ældre fra alle dele af landet mødes for at træne og potentielt kan smitte hinanden og bringe smitte med hjem til deres respektive lokalsamfund.  

På baggrund af ovenstående har bestyrelsen derfor den 26. april 2020 besluttet at SKIF-sommerlejr aflyses i 2020. Vi håber at dette kan give alle bedre mulighed for at disponere i forhold ferie, arbejde m.m.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, da vi alle har glædet os til at mødes og træne sammen, men vi må bare glæde os endnu mere til sommerlejren 2021, hvor vi så må give den ekstra karate-gas 😊.

Alle der allerede har tilmeldt sig sommerlejr får pengene refunderet d.d.

God sommer
Bestyrelsen, SKIF.DK

SKIF.DK  |  

CVR-Nr: 34774129

SKIF.DK Konto - Jyske Bank: 5023 1107272

Copyright © SKIF Danmark