SKIF CUP 2018


9. oktober 2018


Igen har det været en fest at se så mange klubber deltage ved årets SKIF Cup. Hele 22 klubber var repræsenteret, og der var hele 194 kæmpere.

 

Det er en sand fornøjelse at se mennesker i alle aldersgrupper, der leverer deres absolut bedste og udviser respekt for de andre kæmpere, uanset om de vinder eller taber. Som der står i SKIFs vedtægter handler det om Faglighed, Rummelighed, udvikling/Åbenhed, Gensidig respekt og Tradition.  Når vi samles til SKIF CUP, handler det ikke bare om at slå hinanden men mindst ligeså meget om at gense karatevenner fra tidligere stævner, fra breddetræninger osv. Der knyttes nye bånd kæmpere imellem, men der skabes bestemt også nye relationer mellem tilskuerne, forældre og familier, der bakker op om kæmperne.

 

EN STOR TAK

På trods af at dommerne var lidt i undertal, så løftede de opgaven rigtig flot, og de har fået stor ros fra både deltagere og officials, der følte sig trygge i dommernes hænder. Så stor respekt og en kæmpe tak for jeres indsats og deltagelse ved stævnet! Ligeledes er de officials, der stiller op, helt uundværlige. De løber mellem arealerne, men står altid klar når det er deres kæmper, der skal på tatamien. En stor tak til jer! Vi skal heller ikke glemme vores værtsklub, som har trukket en stor del af læsset og sørget for, at vi mødte op til et stævne og ikke bare en hal. Og slutteligt vil vi også gerne takke nogle af de mere usynlige aktører ved SKIF Cup, nemlig Susanne Bundgaard og Jesper Løntoft, som tager sig af tilmeldinger, lister, økonomi og ikke mindst Sports DATA, som ellers kan være med til at give grå hår. Tusind tak til jer for altid at bakke op!

 

ET SØRGELIGT FARVEL

Så blev det desværre det sidste år, hvor Walter Kjøng Sensei udfyldte rollen som speaker ved SKIF Cup. Vi kan dog roligt sige, at Walter Sensei stoppede på toppen. Vi har sjældent set en speaker, der formåede at være til stede ved alle tatamier, styre musik og lyd og samtidig være så nærværende. Walter Sensei har været speaker i 3 generationer og fortjener al den respekt, som vi kan give ham. Arven efter en så markant speaker bliver svær at løfte, men som altid så klarer vi den. Walter Sensei har de sidste to år haft et føl med under sine vinger og har delt ud af sine mange tips og tricks. SKIF’s nye speaker bliver herfra Michael Busk. Fra Aktivitetsudvalget skal lyde en kæmpe tak til Walter Sensei for hans mangeårige indsats i SKIF. Walter Sensei har om nogen sat en høj standard for posten som speaker i SKIF.

 

FREMTIDEN

Vi har i Aktivitetsudvalget og Uddannelsesudvalget snakket om at lave et officielt kursus til officials, så de er klædt godt på til stævnerne. Så hvis nogen tænker, at de vil være en del af det kommende dream team for officials, så skriv til Viktor Træholt på viktor@skif.dk.

 

SKIF Cup 2019 bliver i Odense, og jeg kan garantere, at det som altid bliver et brag af et stævne så hop bare i træningstøjet allerede nu.SKIF.DK  |  

CVR-Nr: 34774129

SKIF.DK Konto - Jyske Bank: 5023 1107272

Copyright © SKIF Danmark