Nyheder

Indbydelse til møde om fremtiden for SKIF.DK Talent- & Elitearbejde


25. november 2017

Fremtiden for SKIF.DK Talent- & Elitearbejde

 

 

Hermed indkaldes alle interesserede klubber og medlemmer i SKIF.DK til møde om fremtiden for Talent- & Elitearbejdet i SKIF.DK.

 

 

Hvornår:        Søndag d. 17. december 2017

 

Kl. 13.00 – 16.00

 

Hvor:             Saiko Odense, Stærmosegårdsvej 40 B, 5230 Odense M

 

 

Blandt målene for mødet er at afstemme forventninger, definere målgrupper, ønsker og idéer til positiv udvikling af Talent- & Elitearbejdet i SKIF.DK samt at finde kompetente kandidater til forskellige opgaver i Talent- & Eliteudvalget. Hertil kommer opgaven med at sikre et højt udbud af aktiviteter i forbindelse med det forestående ledelsesskift i udvalget.

 

Hvis du har interesse for området er du velkommen til mødet, uanset om du har tid og energi til at bidrage i udvalgsarbejdet, om du har en god idé, eller du bare gerne vil lytte J

 

Det er vigtigt at understrege at selvom der på strategidagen blev fremført gode argumenter for anvendelse af begreberne talent og elite inden for andre områder af organisationen, så handler dette møde udelukkende om konkurrence og sport.

 

Vi håber at se mange klubber repræsenteret ved mødet og opfordrer alle der har noget at byde ind med til at melde sig til Lars Henriksen på lars@skif.dk eller mobil: 2192 3008

 

 

Vel mødt

 

 

Lars Lumby Henriksen

Talent- & Eliteudvalget

 

SKIF.DK  |  

CVR-Nr: 34774129

SKIF.DK Konto - Jyske Bank: 5023 1107272

Copyright © SKIF Danmark