Venskabsstævne d. 14. oktober 2017 i Glostrup


18. oktober 2017


Så fik vi afholdt det 6. venskabsstævne i Glostrup (det 7., hvis vi tæller det indledende pilotprojekt med) hvor 9 klubber fra Sjælland havde sendt deres bredde til endnu et hyggeligt udviklingsstævne – denne gang i kumite og efter SKIF.dk’s Shobu-Ippon regelsæt. Der var 111 deltagere, 28 dommere og et stort antal aktive bordfolk og forældre. Det var tilstræbt, at alle fik min. 3 kampe.


Konceptet var som altid et forudgående dommerkursus aftenen før, hvor både officials, dommere og forældre havde mulighed for at gennemgå reglerne og hvor dommerne kunne øve flag-gestikulation. På selve dagen blev dommerne superviseret af repræsentanter for SKIF.dk’s dommerudvalg og kæmperne fik løbende feedback på, hvorfor de fx ikke scorede, eller hvad de kunne gøre bedre.
Som altid kunne deltagerne efter deres kampe bytte deres deltagernummer i kageboden for en juice og en kage/en sandwich.


Afslutningsvis fik alle en medalje, som vidne om egen udvikling og indsats og de to ”dagens kæmpere” (en voksen og et barn), som dommerne havde udvalgt, blev fejret med taktfaste klapsalver. At være dagens fighter ved venskabsstævnerne er en ære, fordi den gives til den, der tydeligvis har vundet over sig selv, ved at bryde egne grænser og overvinde udfordringer, der ellers ville stoppe de fleste.


 Vi havde i år lidt udfordringer med tidsplanen. Det skyldtes at vi i år var så mange deltagere, at vi måtte prøve et nyt system, som vi åbenbart skal lære bedre at kende. Det har vi så gjort nu, så det sker ikke igen. Men vi beklager overfor dommerne, at de ikke fik pauser og gik glip af den fantastiske kagebod og deres sandwich, og vi takker dem for deres indsats og positive tilgang til dagens udfordringer.


Vi vil gerne sige tak til alle klubber for den gode opbakning til at lave endnu et stort hyggeligt stævne for vores bredde.


Selvom det er Østerbro Shotokan Karate, og Glostrup Karate Klub, der står for at organisere selve arrangementet, tilmeldinger, kamplister, indkøb, dommerkursus, afvikling, er det fantastisk at opleve, at alle klubber byder ind og tager ansvar. Alle klubber havde dommere på kursus, dommere til dagen, officials til bordene, hjælpere, medbragt kage, positive forældre, der bakkede op på kryds og tværs af klubberne. Ølstykke Karate Academy havde som altid sørget for de 250 juice, der skulle stå på køl. Holbæk Karate-Do kom med store fladskærme og computersystem, som fik dagen til at glide problemfrit og godt forberedte bordfolk der fik større rutine og kunne videns dele med uerfarne forældre.
Mest fantastisk er det, at hallen var ryddet 25 minutter efter at vi sluttede!Det er et meget stort arbejde, at sætte så stort et stævne på benene, men fordi alle klubber hjælper og løfter i flok på dagen, gør det det hele værd.
Stævnet startede kl 9.00 og sluttede kl. 14.15. Kl. 14.38 var hallen tom, og nøglen kunne drejes om.


Tak til alle for en god dag


OSS og BANZAI!
Jesper Løntoft, Østerbro Shotokan Karate
Anne og Walther Kjøng, Glostrup Karate Klub, Yujo-kai

Venskabstævne 14.10.17
SKIF.DK  |  

CVR-Nr: 34774129

SKIF.DK Konto - Jyske Bank: 5023 1107272

Copyright © SKIF Danmark